CEMMFLOW application

Digital program application for smartphones, as neither employers nor employees currently have a digital device, a digitized platform that would be able to provide a solution to the risks associated with prolonged sitting and to contribute to the health improvement of employees and the prevention of occupational diseases resulting from this.

Egyéni védőeszközök

A CE-MM Műszaki és Biztonságtechnikai Kft. (1043 Budapest, Csányi L. u. 34.) specialista az egyéni védőeszközök területén. A kiválasztásban, meghatározásban az egyéni védőeszköz juttatási rend kialakításában is számíthatnak ránk.

Munkavédelem

A CE-MM Műszaki és Biztonságtechnikai Kft. a munkavédelem területére vonatkozó feladatok elvégzését és oktatások megtartását vállalja. A megválasztott munkavédelmi képviselők alapképzését (16 órás) és éves továbbképzését (8 órás) vállaljuk, kövessék meghirdetett időpontjainkat!

Időszakos vizsgálatok

A CE-MM Műszaki és Biztonságtechnikai Kft. az egyéni védőeszközök időszakos felülvizsgálatát is vállalja.

Egyéb vizsgálatok

A CE-MM Műszaki és Biztonságtechnikai Kft. a jogszabályok és szabványok előírásait követve időszakos biztonsági felülvizsgálatok elvégzését vállalja munka- és egyéb eszközök esetében az alábbi területeken.