Partnereink

A listában megtalálja azokat a partnereinket, beszállítóinkat, megrendelőinket, akikkel együttműködésünk kölcsönösen előnyökkel járt és jár. A CE-MM Kft. büszke arra, hogy megjelentethettük őket ezen az oldalon és új vagy leendő partnereinknek meggyőződéssel tudjuk ajánlani szolgáltatásaikat, termékeiket. Partnereink ugyanis biztosak lehetnek abban, hogy az itt megjelent vállalkozások a saját területükön kiváló szaktudással, rengeteg hozzáadott értékkel és magas színvonalon látják el megbízásaikat.

Az itt nem található részletekért forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Partnerek
Hexa-Alpin Kft.

Hexa-Alpin Kft.

Ipari alpintechnika oktatás

A Hexa-Alpin Kft. 2014-ben hozták létre.
Az ipari alpintechnika jelentős fejlődésen ment keresztül az utóbbi 40 évben. A sportból kinőve biztonsági szabályzattal rendelkező államilag elismert szakmává vált. Alkalmazói a legkülönfélébb szakmákkal párosítják és a legkülönlegesebb környezetben használják, gyakorlati szakmaként kiemelten fontos az oktatás minősége.

Az előd Hexa Kft. 1995 óta úttörő szerepet tölt be a szakma fejlődésében. 25 éves oktatói tapasztalatának örököseként, következő generációként, a szakma további építése, képviselése a Hexa-Alpin Kft. célja.

A Hexa-Alpin Kft. 2014 óta tagja a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozat XVI. Személyi Szolgáltató Osztály Ipari Alpinista Szakmai Osztályának. A cég oktatói 2002-óta végeznek ipari alpintechnikai kivitelezői és 2007 óta oktatói, bevizsgáló, szakértői munkákat.

Az oktatóik 2016-ban megszerezték az IPARI ALPINISTA MESTER címet.

Vilodent Plusz Kft.

Vilodent Plusz Kft.

Partner az energiaipari szektorban

A Vilodent Plusz Kft. 2015 óta van jelen a hazai energiaipari szektorban. Megalapításakor a szakmai múltból építkező, de a mai kor igényeit kielégítő, hosszú távon is megbízható vállalkozás létrehozása volt a cél. Az elmúlt évek tapasztalata azt igazolja, hogy sikerült céljainkat megvalósítani. Szolgáltatásaink színvonalának egyértelmű bizonyítéka partnereink számának folyamatos növekedése, illetve régi partnereink újabb és újabb megrendelései.

A Vilodent Plusz Kft. kiemelt célja, hogy partnereinknek olyan szolgáltatást nyújtsunk, ami lehetővé teszi igényeik teljes körű kielégítését. Alkalmazkodunk speciális technikai, technológiai elképzeléseikhez, értékrendjükhöz és legfontosabb céljaikhoz. 

A Vilodent Plusz Kft.-t két fő tevékenység jellemzi:

Egyik fő tevékenységük a villamosenergia-iparhoz kapcsolódó tervezési, szakértési, műszaki ellenőri és felülvizsgálói feladatok ellátása. Szakmai hátterünket, a cégünknél munkavállalói, illetve alvállalkozói jogviszonyban álló közel 25 éves szakmai múltra visszatekintő szakemberek személye garantálja.

Másik fő tevékenységük az energetikai biztonságtechnikához kapcsolódó szakképzés. Ezen belül a hibavédelem (érintésvédelem), tűzvédelem, villámvédelem, fotovoltaikus rendszerek, kábelszerelő, FAM szerelő, Felelős műszaki vezető képzés.

Nagyobb munkáik:

·      MVM GTER gázturbinás erőművek Energetikai és irányítástechnikai rendszerek villámvédelmi és túlfeszültségvédelmi berendezéseinek ellenőrzése
·      Budapest Főváros Kormányhivatala 12 kormányablak felújításának műszaki ellenőrzése
·      MVM Hungarowind Kft. Pécs Tüskésrét Fotovoltaikus Erőmű használatbavételt megelőző biztonságtechnikai vizsgálata
·      HungaroControl Zrt. műszaki ellenőrzés
·      HM határőrizeti rendszer tervezés, műszaki ellenőrzés
·      EU-SOLAR Zrt. együttműködő partnereként fotovoltaikus rendszerek hibajavítása, karbantartása

Zsó-Tér Kft.

Zsó-Tér Kft.

Zsó-Tér Oktató és Képző Kft. https://zsoterkft.com felnőttképzés a munka- és tűzvédelem területén

A Zsó-Tér Oktató és Képző Kft. munkatársai 2018 óta foglalkoznak Felnőttképzéssel, korábban más néven, más keretek között végezték ezt a munkát, azonban most egy Új Szintre léptek.
Céljuk, képzéseik körének folyamatos bővítése, több hónapos tanfolyamok mellett Workshop-ok, gyorsított tanfolyamok – melyek jellemzően néhány nap alatt elvégezhetők -, továbbá egyéb képzések szerepelnek kínálatukban egyéni érdeklődők, cégek és intézmények számára. A Minőségre törekszenek valamennyi területen, folyamatosan fejlődnek és fejlesztenek. Oktatóik és munkatársaik szakmabeliek, magasan képzettek, akik a mindennapjaikban az adott szakterületükön dolgoznak és naprakész ismeretekkel rendelkeznek. Fontos tulajdonságuk a minőség és a megbízhatóság, és arra törekednek, hogy ezen tulajdonságokat a jövőben is megtartsák munkájuk, képzéseik során.
www.zsoterkft.com